top of page

"Het mooiste boeket
                pluk je zelf"

Het tuinhek is gesloten...

Tien jaar lang hebben we met ontzettend veel plezier gasten ontvangen in de pluktuin. Mensen konden voor €5,00 een emmer en een schaar meekrijgen en naar hartenlust een eigen bos bij elkaar plukken. Ook kinderen vonden dit fantastisch! 

Maar voor ons is het tijd voor wat meer rust en vrijheid. Het aantal is plukkers de afgelopen jaren flink toegenomen. Heel erg leuk, maar we zouden moeten uitbreiden om iedereen van bloemen te kunnen blijven voorzien. Dat vinden we geen goed idee; liever wat minder werk dan meer.

 

Momenteel zijn we daarom niet meer op reguliere dagen open voor publiek. Mogelijk gaan we nog incidenteel open, of gaan we bloemwerk op verzoek verzorgen. Houd hiervoor onze Facebookpagina in de gaten.  

IMG_3396_bewerkt.jpg

Over de tuin

Omdat elke bloem zijn eigen bloeiperiode kent, tref je nooit dezelfde tuin. Op zo’n duizend vierkante meter kweken we een enorme hoeveelheid vaste planten en éénjarigen. Eindeloos veel soorten, waaronder veel dahlia’s, floxen en heleniums. Maar ook prachtige grassen, struiken, pluimen, kruiden, bessen en bollen. 

bottom of page